Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Rólunk

Rólunk

A szegedi varrógépszaküzlet és szerviz 1996 óta tevékenykedik. Országos szinten előkelő helyet foglal el a kiváló minőségű varrógép márkák forgalmazásában, javításában.

Cégünk foglalkozik háztartási és ipari varrógépek, gőzvasalók és gőzfejlesztő berendezések eladásával, javításával.

Alkatrész, géptű és tartozék kereskedelmünk kiterjed mindenféle még használatban lévő típusra. Nagyon kedvelt konstrukciónk a használt háztartási gépek beszámíttatása új gép vásárlása esetén. A beszámított gép lehet hibás, hiányos, üzemképtelen. A beszámításra kizárólag személyes vásárlásnál van lehetőség.

Közismert cégünk széles és olcsó FISKARS olló választéka.

Az általunk forgalmazott gépek kipróbálhatóak, kezelésük betanítása üzletünkben ingyenes!

A szállítási költség 25.000 Ft feletti rendelésnél ingyenes, minden más esetben pedig igyekszünk, hogy a lehető legolcsóbb legyen.

Szerviz

Üzletünkben teljes körű szervizszolgáltatást és ingyenes  szaktanácsadást nyújtunk.  A berendezések javítására - előzetes kérésre -  ingyenesen árajánlatot adunk!

Vállaljuk továbbá az általunk is forgalmazott Singer, Pfaff, Husquarna, Elna, Bernina, Janome, Brother, Toyota, Veritas varrógép, lock,  és fedőző garanciális, és szinte bármilyen gyártmányú és bármilyen korú varrógép és gőzfejlesztős vasalóberendezés garancián túli, azaz fizető szakszerű javítását rövid határidővel és 6 hónap garanciával.